4 grunde til at du skal købe kaskoforsikring til din motorcykel

Når du køber en motorcykel, så er det lovpligtigt, at der er ansvarsforsikring på den, ellers må den ikke køre på de danske veje.

Med en ansvarsforsikring er du dækket, hvis du påfører andre personer eller ting skader, men dig og din motorcykel er dog ikke dækket med en ansvarsforsikring.

For at dig og din motorcykel skal være dækket, så skal der være tegnet en kaskoforsikring, som koster lidt ekstra om måneden.

I denne artikel vil komme med fire gode grunde til, hvorfor du også bør tegne en kaskoforsikring, når du køber motorcykel.

Skulle du være ude for en ulykke

Den vigtigste grund til hvorfor du også bør tegne en kaskoforsikring, er hvis uheldet er ude, og du påføre skade på dig selv, motorcykel eller ejendele

Med en kaskoforsikring får du økonomisk støtte til dine egne skader, motorcykel og ejendele, hvis der er sket skade.

Det eneste du skal bekymre dig om, er at betale din selvrisiko, hvis du selvfølgelig har en selvrisiko i din forsikringsbetingelser.

Hvis din motorcykel bliver stjålet

Har du en flot motorcykel, som tyveknægtene ikke kan holde fingrene fra, og har du ikke en kaskoforsikring, så kan du hurtigt blive en dyr omgang.

Uden kaskoforsikring får du ikke en krone til, at købe en ny motorcykel, som erstatning for den gamle.

Men hvis du har tegnet en kaskoforsikring, så dækker den, hvis din motorcykel skulle blive stjålet, og så udbetaler forsikringsselskabet penge, så du kan købe en tilsvarende motorcykel.

Med en kaskoforsikring kan du altså sove trygt om aftenen uden at bekymre dig om, hvis din motorcykel skulle blive stjålet.

Hvis der sker hærværk på din motorcykel

Bor du i en storby, hvor chancen for hærværk er større end i små byer, så kan det være en god ide med en kaskoforsikring, da den også dækker skader der er sket i form af hærværk.

Med en kaskoforsikring skal du altså ikke være bange for at sætte din motorcykel nogle steder, da forsikringen dækker, hvis der er nogle der skulle havde lavet hærværk på din motorcykel.

Ridser og buler som ingen står ved

Har du parkeret din motorcykel et sted, hvor du ikke er til stede, og når du kommer tilbage til din motorcykel, så opdager du der er kommet ridser eller en buler på motorcyklen, og der er ikke efterladt en seddel fra personen der har påført disse skader.

I disse tilfælde vil en kaskoforsikring dækker disse skader.

 

Denne artikel er lavet i samarbejde med rygstrækker.dk