Disse 3 ting skal du have med på din MC campingferie

Skal du på MC campingferie i Danmark eller i udlandet, så er der en række ting du skal have med på din MC campingferie, så du får en god tur.

I denne artikel vil vi fortælle mere om de tre ting du skal have med når du skal på camping ferie.

Telt

Få et telt der passer godt til en MC campingferie, hvilket betyder det skal være både kompakt og letvægt, så teltet ikke vejer for meget eller fylder for meget.

Det er en god ide, at købe et telt der er nemt at slå op og ned, så du ikke bruger for meget tid på opsætning af telt og nedtagning af telt, og derfor bør du netop overveje, at investere i et telt der har hurtig op- og nedtagning.

Du skal også være sikker på teltet har den rette størrelse, så det passer til campingferiens behov, altså hvis i er to personer på tur, så skal teltet som minimum havde plads til to personer.

Madras

Når du skal sove i telt så er det vigtig, at have en god madras så man kan sove behageligt om natten, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag på motorcykel.

Det er ikke nemt at have en madras med på tur, så du skal have en der kan foldes sammen eller rulles sammen, så den fylder minimalt.

Hvis du skal have en madras med til en person kan du nøjes med en på 90×200 og hvis i er to der skal sove på samme madras så skal du vælge en på 180×200.

Køkkenudstyr

Du skal at have noget køkkenudstyr med på din mc campingferie, så du kan lave mad når du er sulten eller en kop kaffe om morgenen til at starte dagen på.

Det vigtigste køkkenudstyr er tallerkner, kopper, gasbrænder og så videre.

Det kan også være en god ide, at have en god køletaske med, så du kan opbevare mad til hele turen.