Disse ting skal du have med når du skal køre langt på din MC

Skal du på MC-ferie eller skal du blot ud at køre langt på MC, så er der nogle ting du bare skal have med for, at gøre din tur så god og hyggelig som muligt.

Vi her på bikeportalen.dk vil komme med en liste over de ting vi synes du skal have med, for at gøre din lange køretur mere behagelig.

Der findes selvfølgelig mange andre ting der kan være en god ide, at have med på turen end dem vi nævner, men dem vi nævner er efter vores vurdering nogle af de bedst ”must haves”, at have med på køreturen.

Gasbrænder – Kan bruges til mad, kaffe, mv.

Hvis du skal ud at køre en lang tur, så kan det være en god ide, at have en lille transportabel gasbrænder med i tasken, så du kan lave mad, kaffe, mv.

Mange motorcyklister holder pauser på rastepladser, og der kan det være rart, at man kan lave noget varmt mad eller få en varm kop kaffe, der giver ny energi.

En transportabel gasbrænder kan fås fra 100 kr. og helt op til 1200 kr. for de helt dyre, men det kan godt betale sig, ikke at købe den billigste.

Massageapparat – Det er hårdt for ryggen, at sidde på en MC i længere tid

Der findes mange forskellige massageapparater på markedet, og flere af dem vejer eller fylder særligt meget, og derfor kan de nemt komme ned i tasken.

Når du har kørt i flere timer, så kan ryggen godt blive lidt øm, og her kan et massageapparat, være med til at fjerne eller reducere smerterne i ryggen.

Et massageapparat kan købes for 200 kr. og helt op til 3000 kr. for de mest dyre, men du får meget massageapparat for noget under 3000 kr.

Dæk reparationssæt – Hvis uheldet skulle være ude

Du skal køre mange kilometer på motorcyklen, og hvis du er uheldig kan du køre over en skarp genstand, som punktere motorcyklen.

Og hvis du er uheldig kan du stå et sted, hvor det er svært at komme til en mekaniker eller andet der kan skifte eller lappe dit dæk.

Men heldigvis kan man købe nogle dæk reparationssæt, hvor du har alt du skal bruge for, at lappe et punkteret dæk, så du kan køre videre til det nærmeste værksted, hvor du kan få skiftet dit dæk.