El løbehjul miljøvenligt transportmiddel

El løbehjul er fra 2019 blevet lovlige at bruge på de danske veje, hvilket også har medført en eksplosion af salget el løbehjul lige siden 2019, da loven trådte i kraft.

Mange løbehjul der kan købes i de danske butikker eller webshops er lovlige, men du skal dog være lidt opmærksom, da nogle af el løbehjulene ikke overholder den danske lovgivning, og disse må ikke køre på de danske veje.

El løbehjul kan fås til mange forskellige priser, og nogle koster kun omkring 1.000 kr. hvor andre koster over 10.000 kr. .

Når du skal købe el løbehjul så skal du ikke gå efter prisen, men efter behov, hvilket med andre ord betyder det bedste el løbehjul til netop dine behov og ønsker.

Tre grunde til hvorfor du skal købe et el løbehjul

Der findes mange gode grunde til hvorfor du skal investere i et el løbehjul, nedenstående vil der komme vores bedste begrundelse til, hvorfor du skal købe et el løbehjul.

1. Billig i drift og vedligeholdelse

Det smarte ved elektriske køretøjer og herunder også el løbehjul, er at de er er enormt billig i drift og vedligeholdelse.

Ved at skifte fra et køretøj med brændstofmotor til et køretøj med elmotor, så vil de fleste opleve en besparelse på helt op til 50% i drift.


Derudover er en elmotor også langt billigere i vedligeholdelse, da den er mere simpelt opbygget, og der skal hverken skiftes olie, filter, osv. i en elmotor, hvilket gør den langt billigere i vedligeholdelse.

Alt i alt så er et el løbehjul et billigt transportmiddel, der nemt kan få dig fra A til B uden det koster dig en formue i drift eller vedligeholdelse.

2. Fleksibelt køretøj

Et el løbehjul er et utroligt fleksibelt køretøj, og de fleste el løbehjul kan foldes sammen, så de fylder minimalt, og kan nemt haves med i f.eks. bilen, campingvognen eller offentligt transport.

Det betyder altså, at du nemt kan pakke el løbehjulet, hvis du skal på ferie, så du kan komme rundt på destinationen uden problemer, hvilket også kan spare dig for mange penge i form af du undgår, at skulle leje en bil, scooter eller cykel.

3. Lang rækkevide på en ladning

Flere af de elektriske køretøjer er begrænset af deres rækkevide, men det gælder ikke alle el løbehjul, du kan faktisk få nogle der har en rækkevide på helt op til 50 km.


Dette gør el løbehjulet anvendeligt i flere situationer, du kan f.eks. bruge det til at køre til og fra arbejde uden problem.

Det er dog ikke alle der har en rækkevide på helt op til 50 km, så det er vigtigt, at du tjekker el løbehjulets specifikationer.