Få råd til mere med den rette forsikring

Forsikring af køretøjer i Danmark, hvad end det er en MC-forsikring eller bilforsikring du skal have, er på lige linje og på samme måde som med bil, så må du have en ansvarsforsikring når du skal tegne forsikring på din motorcykel.

Læs mere om billig forsikring

Motorcykler er et særdeles populært køretøj i Danmark, faktisk har Motorstyrelsen statistik på mere end 165.800 motorcykler per september 2021, hvilket er en øgning på 10% siden 2014. Dette er selvfølgelig ingen overraskelse, motorcykler er både smarte og sjove køretøjer og ikke mindst billige hvis man sammenligner med bil. Men noget som er, desværre ikke er så billigt, det er forsikring og MC-forsikring.

Med den rette MC-forsikring, får du markedets bedste (og billigste) pris, samt den rette dækning.

Men hvordan får man den bedste MC-forsikring og hvordan ved man om det er den billigste?

Dette vil vi give dig svaret på.

Sådan tjekker du din MC-forsikring

Med et øget antal forsikringsselskaber i Danmark og dermed et mere konkurrencepræget marked, så er der rift om kunderne, hvilket er til din fordel. Du kan nemlig udnytte det øgede konkurrence blandt kunderne og dermed presse forsikringsselskaberne til en mere fordelagtig og billigere pris på MC-forsikring.

Hvad end du har MC-forsikring allerede, eller du er på jagt efter en fordi du har eller vil købe en motorcykel, så gør du klogt i at undersøge markedet og hvad de kan tilbyde til hvilken pris.

På denne måde finder du den bedste og billigste MC-forsikring og du kan dermed få flere penge mellem hænderne til at det sjove.

Når du skal kontakte forsikringsselskaberne, skal du blot oplyse dem om den motorcykel du har eller overvejer at anskaffe og derefter bede dem om at give dig et tilbud på MC-forsikring af den pågældende motorcykel.

Når du har kontaktet 3-4 forsikringsselskaber, så sammenligner du de tilbud og priser du har fået og vælger det som er billigst og dækker bedst.

Det er vigtigt at du oplyser selskaberne om du ønsker kaskoforsikring eller ikke, samt din forsikringsanciennitet da dette har stor indflydelse på hvor billig MC-forsikring de kan tilbyde dig.

Hvis du ikke orker at sidde og kontakte hvert enkelt forsikringsselskab, kan du også benytte en sammenligningstjeneste som indhenter gratis og uforpligtende tilbud på forsikring. På Collatio.dk kan du læse meget mere om de forskellige sammenlignings- og tilbudstjenester der findes i Danmark, samt hvor du spare flest mulige penge på forsikring.