Fleasing.dk – din mulighed for stilet transport på SU

Et skemalagt budget for varme, el, mad og internet er realitet for mange studerende. I nogle måneder rækker SU’en måske kun til d. 20 i måneden, og så står den ellers på pasta og ketchup, indtil der igen tikker penge ind på kontoen. For mange unge studerende er der afstand imellem bopæl og uddannelsestid. Og det er en situation, hvor det at pendle ofte er en nødvendighed – en dyr en af slagsen.

Der findes heldigvis en række muligheder for at have egen bil – også når du er studerende på SU. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en jungle af leasingtilbud og direkte ind til Fleasing.dk. Et stærkt og troværdigt firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal. Du kan se folkene bag Fleasing.dk her, som står klar med åbne arme til at rådgive dig bedst muligt.

Udvalget spænder bredt

Om du er til en BMW med rene linjer eller den lynende hurtige Porsche Taycan, så er du i sikre hænder. Hos Fleasing.dk er der mange muligheder for at lease en bil efter dit personlige ønske. Med diverse leasingformer såsom privat split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt. Alt du skal gøre er at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Fordele og ulemper ved leasing

Set fra det store perspektiv er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du som studerende og er træt af faste togafgange og forsinkede busser? Så tøv ikke. Du kan kvit og frit indhente et tilbud og komme både sikkert, smart og stilrent rundt som studerende.

Garantiforsikring giver tryghed

Rygter og fordomme om leasing er ofte hørt. At bilen kun er til låns, at leasingaftaler er dyre, og at der forekommer en del administration, er nogle af de punkter, der ofte bliver hevet frem. Det er klart, at der er en vis usikkerhed og frygt for at afprøve nye ting – især når man er studerende, og det oveni omhandler økonomi. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som potentiel leaser står stærkt fra start og føler dig tryg.

Kort og godt har du brug for Fleasing.dk, som tilbyder køb af en garantiforsikring således, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger. I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, slipper du altså for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske. Det giver selvfølgelig også et par pluspoint på SU-kontoen, så der er ekstra råderum til de sjove ting i ungdomslivet.

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal fragte dig fra A til B, så tøv ikke med at kontakte Fleasing.dk. Har du spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så står de erfarne rådgivere også klar til at hjælpe dig på vej med transport på SU.