Ha’ disse ting klar i rygsækken til cykelturen

Hvis du skal ud og cykle her i efteråret, er der nogle ting, som du må have med dig! Hvis du ikke selv kan komme på, hvilke ting er de vigtigste, kan du læse med her, hvor vi giver dig en lille pakkeliste.

Mad og drikke er energi

Du bør selvfølgelig altid have mad og drikke med, når du skal ud og cykle på en længere tur. Når man bruger meget energi, har man også brug for at indtage meget energi. Det kan også være til din – eller jeres – fordel, hvis i tager slik og andet lækkert med. Det kan nemlig være godt for kroppen at fortære en smule ekstra sukker, særligt hvis man skal cykle ekstra langt og har brug for den smule ekstra energi.

Det er selvfølgelig vigtigt at tage mad med, som også er sundt for kroppen. Fiberholdigt mad såsom rugbrød er specielt godt for dig samt grøntsager, som giver kroppen en masse gode vitaminer. Hvis du kan lide idéen om at tilføje en smule ekstra energi til kosten på cykelturen, men du ikke kan lide idéen om slik, kan du også tage frugt med i stedet for. Frugt er nemlig rigt på naturligt sukker.

Cykelpumpe og reparationssæt

Det er også en god idé at have en cykelpumpe med sig, når man skal af sted på en længere cykeltur. Sæt nu at dækket punkterer, når man næsten lige er kommet ud af døren! Turen behøver ikke at blive ødelagt, hvis man har et reparationssæt samt en cykelpumpe med sig.

Det er derfor også smart, hvis du sikrer dig, at du kan reparere dit cykeldæk i tilfælde af, at uheldet er ude på turen. Du kan se diverse tutorials og guides på internettet. Det kræver blot en hurtigt søgning!

Regntøj er en nødvendighed

Desværre regner det en del i Danmark, hvilket kan være en udfordring, hvis du er typen, som gerne vil tilbringe tid udenfor – hvad end det er på cyklen eller på gåben. Derfor skal du have ordentligt regntøj, som holder vandet ude. Hvis man bliver våd, bliver man også hurtigt kold. Dette sker især, hvis man sidder på cyklen, idet vinden nemt kan føles koldere end den reelt er.

Find det rette regntøj som passer til dig. Om det er en regnjakke, regnbukser herre cykel eller noget helt andet, som du leder efter, kan det uden tvivl findes hos https://agu.com/dk.