Lækkert MC-merchandise til dig 

Når du har en lækker motorcykel at cruise rundt i, er prikken over i’et noget flot merchandise. Det kan fx. være en super fin nøglering, så du nemt viser, hvad du kører rundt i. Det er en god måde at få overblik over nøglerne derhjemme i virvaret af nøgler til hjemmet, sommerhuset, garagen, skuret, bilen, motorcyklen og kontoret. 

Hos Badgeland kan du få produceret en nøglering med din motorcykel, et mærke eller en hjelm. Mulighederne er mange, men alle resultater er super flotte. 

Customised metalnøgleringe

I den mere eksklusive afdeling er nøgleringe lavet af metal med indlagte emaljefarver. Her kan du lave nøgleringe med dit yndlingskøretøj, dit favoritmærke eller -udstyr. Det kan være du er en del af en klub af entusiaster, der ønsker jeres klublogo repræsenteret på en nøglering. En fin måde at vise samhørighed på. 

Lædernøgleringe med logotryk 

En elegant version af en nøglering er en med læder og metal. Her er der plads til at få logo indgraveret i metaldelen. Ved mere detaljerede motiver kan det også printes på metallet. En tredje mulighed er at få din tekst eller logo præget i læderet. Der er mange muligheder for en god løsning, der passer lige præcis til dig.   

Miljøvenlige nøgleringe af genbrugt PVC 

De kan også laves i blødere varianter i gummi med 3D-effekt. Denne form for nøglering laves af genbrugsmateriale i  PVC. Det er derfor en miljøvenlig mulighed. De kan laves i lige nøjagtig den form, som du ønsker, for at afspejle din stil.  

Broderede nøgleringe

Er du udkig efter bløde nøgleringe med valgfrit motiv? Så kan jeres forening eller klub få produceret jeres helt egne broderede nøgleringe. I vælger selv størrelse, form, farve, tekst og/eller logo. 

Den helt nemme nøglering 

Den enkleste måde at få lavet en nøglering er at samle den selv. Køb en akrylnøglering med plads til indsætte dit eget motiv. 

Den er lavet med et lille vindue, der tages ud. Herefter indsætter du dit motiv, og klikker vinduet i igen. Sådan har du nemt lavet din helt egen nøglering, og der er ingen tvivl om, hvad nøglen, der sidder fast deri, skal bruges til. Der findes mange sjove former og størrelser, så du kan finde den, der passer ind i din lomme. 

Hvor finder jeg et godt udvalg? 

Prøv at kigge på Badgelands hjemmeside og se deres udvalg af forskellige typer nøgleringe. Der er helt sikkert en, som også passer til dit, firmaets eller klubbens behov.