Billig MC forsikring

Få op til 3 gratis tilbud MC forsikring fra forskellige forsikringsselskaber

I samarbejde med 

findforsikring logo

Spar op til 30% på din MC forsikringer

Spar op til 30% på dine forsikringer

Ved at indhente tilbud igennem Findforsikring.dk kan du spare helt op til 30% på dine forsikringer.
Gratis og uforpligtende

Gratis og uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at indhente tilbud på MC forsikring hos findforsikring.dk
Sammenlign MC forsikring

Sammenlign MC forsikring

Du kan nemt sammenlign MC forsikring, og dermed få den bedste og billigste forsikring.

MC forsikring

Det er lovpligtigt, at havde en forsikring på din motorcykel i Danmark. Der findes to forskellige typer af forsikring, hvor den ene er den lovpligtige ansvarsforsikring og den anden er den lovpligtige ansvarsforsikring med kaskoforsikring. Hvilke forsikring du skal vælge kommer helt an på dit behov til en MC forsikring. Ud over disse to forsikringer findes der også nogle valgfrie tilvalgsdækninger til motorcykel forsikring.

 

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

En MC forsikring med ansvarsdækning er lovpligtigt, og den skal alle havde der ejer en motorcykel der kører på vejen. En ansvarsforsikring dækker skader du forårsager på andre mennesker, deres ting og køretøjer. En ansvarsforsikring er altså det absolut billigste forsikring du kan få til din motorcykel og dækker kun det lovpligtige.

 

Hvad dækker en ansvarsforsikring med kasko?

En ansvarsforsikring med kasko, dækker ud over skader på andre mennesker, deres ting og køretøjer, også skader på din egen motorcykel hvis uheldet skulle være ude. En MC forsikring med kasko dækker også tyveri og hærværk. Med en kasko forsikring er du godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude, men en kaskoforsikring er koster også lidt ekstra, men disse penge kan være godt givet ud.

 

Billig MC forsikring

Ved at indhente tilbud på MC forsikring igennem findforsikring.dk, får du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig MC forsikring. Ved at vælge den billigste MC forsikring igennem findforsikring.dk kan du spare helt op til 30% på din MC forsikring. Det er både nemt, gratis og uforpligtende at indhente tilbud igennem findforsikring.dk, og der er allerede 250.000 andre danskere der har benyttet denne tjeneste til at få en billig MC forsikring.

 

MC forsikring pris – Hvad koster en motorcykelforsikring?

Når forsikringsselskaberne skal beregne din MC forsikring pris, så er der en række parameter de bruger til, at beregne hvad en MC forsikring koster. Disse parameter er følgende:

  • Lovpligtig ansvarsforsikring med eller uden kasko?
  • Hvor gammel er du?
  • Har du anciennitet eller er det din første motorcykel?
  • Hvilke type af motorcykel ønsker du at få forsikret?
  • Skal du bruge din motorcykel om vinteren?
  • Skal du havde vejhjælp inkluderet i forsikringen?
  • Har du andre forsikringer?
  • Hvor stor en selvrisiko ønsker du?

Disse parameter har alle en betydning for prisen på en MC forsikring til dig.

 

Beregn MC forsikring

Kunne du godt tænke dig, at få et fingerpeg om hvad en MC forsikring koster i dit tilfælde, så er der flere af forsikringsselskaberne hjemmesider der tilbyder at lave en beregning på MC forsikring til dig. Men husk at disse priser er kun vejledende og den rigtige pris kan variere en del.

 

Billig MC forsikring for unge

Er du interesseret i en MC forsikring for unge, så skal du være klar på at forsikringer til unge under 25 typisk kan være ret dyre. Men der er en række ting, du kan gøre for at få en billig MC forsikring for unge, såsom at købe en gammel brugt motorcykel, så du måske ikke behøves at få den kaskoforsikret. Derudover skal du også overveje at købe en lille motorcykel, der ikke har så mange kræfter, da det også hjælper med, at forsikringen bliver billigere for dig. Der udover er det også ekstremt vigtigt, at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, da der kan være enormt mange penge at spare på forsikring til din motorcykel ved at gøre dette.

close-link