Motorcykelture i Danmark – de bedste ruter

Dette indhold er sponsoreret

Danmark er et fantastisk land at tage på motorcykeltur i. Kværnen skal da ikke stå i garage længere tid end nødvendigt, så afsted med dig ud og se Danmark! Vi har bakker, skove, kyster og enestående natur. Der er masser af smukke ruter at vælge imellem, så det kan være svært at beslutte sig for, hvilken tur man skal tage. Her får du inspiration til tre af de skønneste motorcykelruter i Danmark.

Tre ruter på motorcykel i Danmark – oplev landet på to hjul

Danmark er et fantastisk land at køre motorcykel i. Der er mange smukke og afvekslende landskaber, og det er let at komme rundt. Her får du nogle forslag til gode motorcykelruter i Danmark.

Rute 1: Bornholm Rundt
Den 76 km lange tur byder på mange forskellige oplevelser, da øen har både bakker, kystveje og snoede skovveje. Du kan forvente at se nogle af de mest smukke udsigter over Østersøen og det Baltiske Hav.

Rute 2: Kystvejen fra København til Gilleleje
Kystvejen fra København til Gilleleje er en tur på ca. 60 km langs kysten fra København til Gilleleje. På denne rute vil du opleve nogle af de mest smukke udsigter over Øresund og Kattegat. Du vil også komme forbi nogle af de mest kendte seværdigheder langs vejen, som Kronborg Slot i Helsingør og Gilleleje Havn i Gilleleje.

Rute 3: Skive Fjord
Turen ved Skive Fjord både starter og slutter i Rødding ved Viborg. Det er en tur på 103 km langs fjorden. Du vil opleve smukke udsigter, små veje og landevej – og også en tur med Hvalpsundfærgen.

Motorcykeleventyr – følg med på andres eventyrlige ture på to hjul

At tage på motorcykeltur er for mange en drøm, som de aldrig får realiseret. Det kan der være mange grunde til. Hvis du ikke har råd til at købe en motorcykel eller ikke har flere feriedage, så findes der et hav af forskellige bloggere og youtubere, der laver indhold omkring deres egne motorcykeleventyr. Nogle af dem rejser alene, mens andre rejser sammen med familien eller vennerne. Uanset hvad så er der masser af spændende motorcykelvideoer, der kan give inspiration til dit eget eventyr.

Hold motorcyklen i stand – for din egen sikkerheds skyld

Når man kører på motorcykel, er det vigtigt at have fokus på sin egen sikkerhed. Dette gælder især, hvis man kører i trafikken blandt biler. Derfor er det en god idé at sikre sig, at man har styr på sin motorcykel, og at den er i god stand. Dette gælder især dækkene, som skal være i god stand for at undgå punkteringer og andre problemer.