Sådan vælger du den rette mobilholder til cykel eller bil

En cykel mobilholder er et praktisk udstyr til dig der cykler meget, og uanset om du er motionist, pendler eller bare tager cyklen af og til. Med en cykel mobilholder på styret bliver det nemt at betjene din mobil når du cykler, og hvorfra det eksempelvis bliver nemt at følge med på GPS og kort, så du er sikker på aldrig at køre forkert.

Er du motionist kan det være at du bruger diverse apps på din mobil, til at holde øje med din motion og træning. Her er en cykel mobilholder det oplagte valg af udstyr, da du kan sætte din mobil på styret, og derfra holde øje med relevante data når du cykler på din cykel.

Fordelen ved at have en cykel mobilholder på styret til din mobil er også, at du undgår at fjerne for meget fokus fra din cykling. Jo mere du kigger væk fra vejen du kører på, jo mere stiger risikoen for uheld og styrt. Ved at placere din mobil på styret lige foran dig, vil en cykel mobilholder minimere den tid du bruger, på at kigge på din mobil som følge af, at din mobil have været placeret andre steder.

Når du skal købe en cykel mobilholder er det vigtigt du gør dig overvejelser, om det terræn du planlægger at køre på. Vælg en cykel mobilholder der kan tåle ekstra stød fra hårdere og mere ujævnt terræn, mens du ved bykørsel kan nøjes med en almindelig cykel mobilholder. På den måde sikrer du dig bedste muligt, at din mobil ikke kommer til skade, når du kører rundt med din mobil på din cykel.

Når det kommer til sikkerheden og beskyttelsen af din mobil når du kører på din cykel, bør du også overveje en form for mobil cover. Dette for at sikre ekstra beskyttelse under din kørsel, da din mobil er ekstra udsat, når det er placeret i det fri på dit cykelstyr. Sørg i den forbindelse for at være sikker på, at mobil cover og cykel mobilholder passer sammen i deres størrelser.