Tips til at bruge magneter praktisk på motorcyklen

Mange, der har motorcykel, har aldrig hørt om at bruge magneter på den. Det kan man sagtens, og der kan være mange plusser ved at gøre det, der både gør din tur på motorcyklen mere praktisk, men også mere behagelig. Læs med her og få tre tips til at bruge magneter praktisk på motorcyklen, så du også kan nyde godt af alle fordelene.

Falder ikke af

I modsætning til velcro har magneter altid samme tiltrækning, og det er meget svært for dig at gå galt i byen med gode magneter. De falder ikke af motorcyklen, og du kan placere dem over det meste af den, så længe det består af metal.

Det kan for eksempel være, at du skal have et papir eller kort med på din motorcykel, hvis du skal langt ud at køre eller bare har brug for det. Her kan det altså være smart for dig at investere i en god magnet, så du kan klistre papiret fast, så det aldrig blæser væk eller krøller sig.

Hvis du er mere interesseret i, hvor du kan købe dine magneter henne, kan du med fordel tjekke udvalget på larko.dk ud.

Prøv mange forskellige

Kun fantasien sætter grænser, og du kan bruge magneterne til alt mulige ting, som både kan være praktiske, men de kan også bidrage til en mere behagelig tur på motorcyklen. Du kan for eksempel med fordel bruge noget tid og nogle penge på at få en rigtig god tanktaske. Her kan det kraftigt anbefales, at du får en med magnetisk tilkobling til motorcyklen.

Du behøver aldrig at være bange for, at den skulle falde af eller justere sig, for det er netop magien ved magneterne. Den er nem at tage af og på, og du behøver aldrig at bøvle med den.

Hvis du skal ud på en tur, hvor du gerne vil holde nogle pauser undervejs, kan du investere i en magnetisk tanktaske, der gør, at du kan holde ind til siden og drikke en hurtig sodavand eller spise en lækker madpakke uden at skulle tænke på at få en hele tanktasken viklet ud af snore eller spænder hver gang, du holder ind.

Kombiner magneterne med dit udstyr

Der er mange ting, der kan være fede at have med, når du er ude på en tur på motorcyklen. Én af dem er blandt andet en god GPS, der kan vise dig vejen.

Det kan være en stor lettelse at kunne bruge magneterne, fordi du kan koble GPS’en sammen med dem. Hvis du har lyst eller er interesseret, som man sagtens kan være med sådan noget, kan du også undersøge, om en fartmåler eller telefonholder ville kunne passe godt sammen med dine magneter.

Husk altid at undersøge, hvem og hvor du køber dine magneter fra. Der kan være stor forskel i kvalitet og udbud, og du vil helst muligt undgå, at magneterne ikke virker lige pludselig, eller at de ikke kan leve op til de krav, du måtte kunne have til dem. Husk derfor at tjekke en ekstra gang, om de passer, som de skal, og om alting er fint med dem.

Du kan undgå utroligt meget besvær med et par gode magneter.

Prøv selv at montere et par på din kværn, og se om de er noget for dig.