Længes du efter at komme ud på to hjul, når du ser folk der lever drømmen og kører på tværs af Amerika på motorcykel? Får du lyst til at tage en måned fri og bare gøre, hvad du har lyst til? Køre lige derhen, du lyster, på din motorcykel? Det lyder som den ultimative frihed og en uforglemmelig ferieoplevelse. Så hvorfor ikke komme i gang med at planlægge?

Det er ikke så umuligt, som du måske tror. Også selv du ikke selv ejer en motorcykel. Hvis du gør har du måske allerede prøvet at tage en længere ferie på din motorcykel. Men der er faktisk også fordele ved at leje.

Kom længere væk ved at flyve

En af de muligheder du har, når du planlægger en motorcykelrejse er, at du kan tage flyet og leje en motorcykel på nettet eller når du kommer frem. Hvis du tager flyet, har du mulighed for at komme meget længere væk end Europa og på den måde få en helt anden oplevelse på motorcykel.

Der er selvfølgelig den klassiske mulighed at tage til USA og køre på tværs af det enorme land. Men også mange lande i Asien har en stor motorcykelkultur. Og i og med Asien er en billig verdensdel af rejse i, kan du faktisk gøre det ret billigt. Og med de mange motorcykler, er der også rig mulighed for at få lavet reparationer.

Især i lande som Vietnam er der rigtig mange mennesker, der har styr på alt indenfor motorcykler. Og så er alle trafikanter vant til, at der er mange tohjulede trafikanter. Asien er også en god idé, hvis du ikke er klar på helt store og voldsomme motorcykler, da mange af de tohjulede maskiner her faktisk er knallerter eller scootere.

Er du derimod til den helt autentiske american dream oplevelse, skal du vælge turen på tværs af Amerika. Og her er det igen en fordel at tage flyet og leje en motorcykel, enten når du ankommer eller inden du tager afsted. Der findes en masse pakketilbud, du kan benytte dig af.

En god og behagelig flyrejse er vigtig

Hvis du har besluttet dig for at tage af sted på en uforglemmelig motorcykelferie med fly og leje, skal du i gang med at planlægge flyturen, så den bliver så behagelig som muligt. Forudsætning for en behagelig tur er selvfølgelig at sidde behageligt under flyturen. Og som mange nok ved, så er flysæder og flyindretning generelt ikke det mest behagelige at befinde sig i.

Derfor kan man selv gøre en del for at forbedre selve flyveturen. En nakkepude er et rigtig godt sted at starte. Den gør, at chancen for at få en ordentlig søvn undervejs er større og at du ikke føler dig helt radbrækket. For som vi alle ved, så er det alfa og omega at være ordentligt udhvilet, når man kører i trafikken. Især når man er den bløde trafikant og når man kører i et andet land, hvor reglerne måske er en smule anderledes. Derfor er en behagelig flyrejse yderst vigtig for alle, der vil på motorcykelferie langt væk.

Den helt lange motorcykelferie

Er du ikke til leje og eksotiske destinationer, er der selvfølgelig også muligheden at købe sin egen motorcykel og bare tage af sted. Og du kan faktisk gøre en rigtig god handel ved at købe brugt. Der største grund til dette er selvfølgelig, at du kan spare penge og få mere end du kan ved at købe en ny. På den anden side, hvis du ikke er ferm til mekanik, skal du måske købe nyt og have en god forsikring. En anden mulig for motorcykelferie er nemlig at pakke, låse din hoveddør og bare køre afsted.