Sådan får du det bedste motorcykel lån

Går du med drømmen om at købe en ny eller brugt motorcykel, og har du ikke en opsparing der er øremærket ny/brugt motorcykel, så kan du få den finansieret med et motorcykel lån.

Der findes mange forskellige låneaktører på det danske marked, og der kan være mange penge, at spare ved at sætte sig lidt ind i de forskellige lånemuligheder, der findes på det danske marked.

Først og fremmest skal du lave et budget, så du er sikker på at din privatøkonomi, kan holde til et motorcykel lån.

Når du lavet et budget skal du finde din månedlig indtægt, og derefter skal du trække dine faste udgifter fra din indtægt, så du finder dit rådighedsbeløb.

Når du har fundet dit rådighedsbeløb, kan du nemmere danne et overblik om, hvorvidt der er plads til et motorcykel lån i dit budget.

I dette indlæg vil vi komme med nogle gode råd til, hvordan du får det bedste og billigste motorcykel lån, så du ikke blot vælger det første og bedste lånetilbud til at indfri din drøm.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige låneformidler

Uanset om du skal købe en motorcykel, eller skal indhente lånetilbud, så er det vigtigt, at undersøge markedet grundigt, så du er sikker på at lave den bedste og billigste aftale.

En god ide er, at indhente tilbud fra MC-forhandleren, banken, andre låneformidler, evt. realkredit hvis du har noget friværdi i huset.

Når du har modtaget tilbud fra de forskellige låneformidler, så bør du sammenligne dem med hinanden og finde det lånetilbud der er bedst for dig.

Brug ÅOP til vurdering af dine lånetilbud

ÅOP er en økonomisk betegnelse for ”årlige omkostninger i procent”, og dette nøgletal er genialt til at sammenligne forskellige lånetilbud med hinanden.

Ifølge dansk lovgivning så skal alle låneformidler udarbejde ÅOP i deres lånetilbud efter samme standard, hvilket betyder at alle omkostninger skal være inkluderet i beregningen, så der ikke kommer nogle skjulte omkostninger.

Det betyder at alle omkostninger såsom: etableringsomkostninger, gebyrer, renter, afdrag, mv. inkluderet i dette nøgletal.

Hvilket gør ÅOP fremragende til, at sammenligne lån med hinanden, hvis de har altså har samme størrelse og løbetid.

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Moneybanker’s, hvor du kan låne penge hurtigt til den bedste pris.

Moneybanker’s service har hjulpet over 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Moneybanker har sparet deres brugere for flere tusind af kroner, og de kan altså også hjælpe dig med at spare penge på et motorcykel lån.