Vask af motorcykeltøj

Det er ikke alt motorcykeltøj, du kan komme i vaskemaskinen, men det der kan tåle maskinvask, kan man jo lige så godt vaske i maskinen. Vi bruger mange penge på vores motorcykel og også på alt udstyret – og her er tøjet ingen undtagelse. For at passe bedst muligt på det, og få det at holde længst muligt, er det vigtigt, at din vaskemaskine er i topform. Står du overfor en udskiftning af din vaskemaskine, hjælper vi dig her med et par gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når det kommer til køb af ny vaskemaskine.

Hvor meget tøj har du brug for at vaske?

For det første kan det være en god idé at vælge dine vaskemaskine ud fra bl.a. kapaciteten. Der er jo forskel på, hvor meget tøj de forskellige vaskemaskiner kan indeholde. Er I derfor en stor familie, kan det være en rigtig god idé at vælge en vaskemaskine med en stor kapacitet, da du jo får brug for at vaske meget tøj hele tiden. Er det på den anden side bare dig og måske en partner, er det ikke sikkert, at I har brug for en vaskemaskine med en lige så stor kapacitet, da I kommer til at vaske meget mindre tøj.

Tænk over energimærket

Så kan det også være en rigtig god idé at tænke over energimærket på din vaskemaskine. Hårde hvidevarer er opdelt i forskellige energiklasser, og de er alle sammen udstyret med det velkendte energimærke, som gør det nemt for dig som forbruger at se, hvor meget energi produkterne bruger for at køre. Her er det generelt en rigtig god idé at gå efter hårde hvidevarer med så godt et energimærke som muligt, så du først og fremmest sparer mange penge på energiforbruget, men samtidig også kan få en grønnere bolig ved at vælge de mest energivenlige løsninger.

Vælg indbæring når det kommer til levering af vaskemaskine

Når du skal købe hårde hvidevarer, har du som regel mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger, når det kommer til levering. Du kan vælge at få det leveret til kantstenen, at få det båret ind eller måske endda at få det monteret. Her kan det være en rigtig god idé at vælge både indbæring og montering af din nye vaskemaskine, da den vejer utroligt meget. En vaskemaskine vejer jo hurtigt 4-5 gange så meget som et køleskab, og der er ingen grund til at ødelægge din ryg på grund af, at du gerne vil spare 300 kroner på indbæring. Det er ikke det værd.